Arda Turan ve Seçil Erzan'ın WhatsApp mesajları ortaya çıktı: "Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını aldın. Karıma şimdi ne diyeceğim Seçil?"

Futbol dünyasının ünlü isimlerini 44 milyon dolar tutarında dolandırdığı iddia edilen eski banka müdürü Seçil Erzan'ın yargılanma süreci devam ediyor. Erzan'ın Arda Turan ile olan WhatsApp mesajları ortaya çıktı. Yazışmalarda 20 bin doları kaldığını söyleyen Turan, tefeciye gitmek üzere olduğunu söylüyor.

Özel bir bankaın Levent Büyükdere Caddesi'ndeki şubesindne aralarında birçok ünlü futbol insanının olduğu 18 mağduru dolandırdığı iddiasıyla yargılanan bankacı Seçil Erzan halen tutuklu. Futbolda dolandırıcılık davasında ortaya yeni detaylar çıkmaya devam ediyor.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları