Arcane 2. sezon ne zaman? Netflix tarih verdi...

League of Legends oyununun animasyon dizisi olan Arcane, geçtiğimiz sene 1. sezonun ardından uzun bir ara vermesiyle ne zaman çıkacağı merak ediliyordu. Netflix Geekend açılış sunumunda bir dizi duyurunun yanı sıra, izleyicilerin merakla beklediği Arcane sezon 2 hakkında ilk resmi açıklamalar yapıldı. Peki, Arcane 2. sezon ne zaman? İşte Netflix'ten gelen o açıklamalar...

Geek kültürünün merakla beklediği etkinliklerden biri olan Netflix Geekend, bu yılın açılış sunumunda büyük sürprizlere ev sahipliği yaptı. Duyurulan bir dizi projenin yanı sıra, League of Legends evreninden uyarlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Arcane'in ikinci sezonuyla ilgili önemli detaylar da paylaşıldı. Peki, Arcane 2. sezon ne zaman? İşte detaylar...

ARCANE 2. SEZON NE ZAMAN?

9 Kasım günü Netflix tarafından yapılan kısa bir tanıtım videosunun ardından, Arcane ikinci sezonunun 2024 yılının Kasım ayında yayınlanacağı duyuruldu. Ancak, tam yayın tarihi henüz belirtilmediği için izleyiciler biraz daha sabretmeleri gerekecek.

Yayınlanan kısa tanıtım videosunda, özellikle Jinx'in kaosa doğru adım adım ilerlediği görülmekte. Teaser videosunda kırmızı tonların tercih edildiği ve Jinx'in Piltover bölgesini ikiye ayıran köprünün üzerinde bir şarkı mırıldanarak yürüdüğü izlenimi veriliyor.

Henüz Arcane'in 2. sezonu hakkında çok fazla detay bulunmasa da, ilk sezonda olduğu gibi Hailee Steinfeld'in Vi, Ella Purnell'in Jinx ve Katie Leung'un Caitlyn Kiramman karakterlerini canlandıracağı doğrulandı.

ARCANE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Arcane'in ilk sezonu, League of Legends oyunundan uyarlanmış ve Vi ile Jinx kardeşler arasındaki karmaşık ilişkiyi ve Piltover bölgesini detaylı bir şekilde ele almıştı. IGN'in 10/10 puan verdiği ilk sezon, ilgi çekici karakterler, sevimli bir hikaye, büyüleyici irfan ve dünya inşası ile dikkat çekmişti. Arcane, dört adet Primetime Emmy Ödülü, En İyi Animasyon dahil olmak üzere ödüller kazanarak büyük bir başarı elde etmişti.

İlk sezonda özellikle Jinx'in ulti attığı sahne ile heyecan doruk noktasına ulaşmış, bu başarıyı sürdürme konusundaki beklentiler de şimdi 2. sezon için artıyor.

Bakan Şimşek, OECD Bakanlar Konseyi Toplantısı için Paris'e gitti İSO Türkiye İmalat PMI nisanda 49,3 oldu "Tam bir faciadır, utançtır, skandaldır!"
Sonraki Haber