Aralarında 'soyadı' krizi çıkmıştı... Kayahan'ın kızı Beste Açar ile eski eşi İpek Açar barıştı

2015 yılında hayatını kaybeden şarkıcı Kayahan'ın kızı Beste Açar ile eski eşi İpek Açar arasındaki küslük son buldu. Önceki akşam Harbiye'de sahne alan Nilüfer'i dinlemeye giden Beste Açar, İpek Açar ile ilgili ''Ölümlü dünya yarın ne olacağımızı bilmiyoruz. Biz barıştık. Affetmek büyüklüktür'' dedi.

2015 yılında 66 yaşındayken hayatını kaybeden müzisyen Kayahan’la 1999’da evlenen ve 2000 yılında kızı Aslı Gönül’ü kucağına alan İpek Açar ile Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın arasında kriz çıkmıştı. Kayahan'ın kızı Beste Açar, yeniden evlenmesine rağmen hala babasının soyadını kullanan İpek Açar'a 'Şimdiki beyefendi eşinin soyadının önünde kullanmasın iznim yok' sözleriyle tepki göstermişti.

İpek Açar ile Beste Açar arasındaki küslük son buldu. Beste Açar, yaklaşık 3 ay aşk yaşadıktan sonra geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturduğu iş insanı Evren Bölek'le, önceki akşam Harbiye Açıkhava'da konser veren Nilüfer'i dinlemeye gitti.


''KÜSLÜĞÜMÜZ YOK''

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Beste Açar, babasının eski eşi İpek Açar’la ilgili sorulara şu yanıtı verdi:

“Hiçbir şey sonsuza kadar devam etmiyor, zaman ve koşullar değişiyor. Küslüğümüz yok. Anlaşmazlık her zaman her yerde olur. Önemli olan onun karşısında sizin duruşunuz. Biz olgun insanlarız. Onu tanıdığımda 17 yaşındaydım. Onunla beraber büyüdük. En yakın arkadaşımdı. Ölümlü dünya yarın ne olacağımızı bilmiyoruz. Biz barıştık. Affetmek büyüklüktür.”


 

Merkez'in enflasyon tahmini değişti, zam oranları tekrar hesaplandı Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı
Sonraki Haber