Apple Teacher nedir? Apple Teacher nasıl kullanılır?

Ayrıca sorularına hızlı yanıtlar arayan okul yöneticileri ve eğitmenler için, online Apple Eğitim destek topluluklarımıza (Eğitimde Mac, Eğitimde iPad, Eğitimde iPhone ) bu süre zarfında yardımcı olacak fazladan ekip üyeleri ekliyoruz. İngilizce olan bu topluluklar pek çok sorunun cevaplarını bulma konusunda faydalı oluyor.

Öğretmenlere zaman kazandıran Apple Teaacher ipucları

Öğretmenler için tasarlanan 30 eğlenceli ve basit etkinlik, öğretmenlerin günlük olarak yaptığı birçok görevde zaman kazanmalarına yardımcı oluyor. Bu ipuçları ile öğretmenler Safari'yi kullanarak web sayfalarındaki dikkat dağıtıcı unsurları kolayca ortadan kaldırabilir ve öğrencilerle paylaşmak üzere herhangi bir web sayfasının PDF'sini hızla oluşturabilirler. Notes uygulamasında, bir bilgeyi nasıl hızla dijitalleştirebileceğini keşfedebilir veya Pages'da öğrencilerinin ilgisini çekmek için etkileşimli bildirileriler oluşturabilirler.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi