Apartman panikte: Komşularının sayaçlarını ateşe verip duvarlara "Hepiniz öleceksiniz" yazdı!

Avcılar'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişinin, komşularının paspaslarını ve su sayaçların ateşe verip, apartman duvarlarına "Hepiniz öleceksiniz" yazarak tehdit ettiği iddia edildi. Evlerinden çıkmaya korkan vatandaşlar, "Uyku bile uyuyamıyoruz korkumuzdan." diyor.

This browser does not support the video element.

İstanbul Avcılaar'da bulunn Cihangir Mahallesi Semiha Şakir Sokak'ta binada yangın olduğu ihbarı üzerine itfaiye araçları sevk edildi.

PASPAS VE SAYAÇLARI ATEŞE VERDİ

İtfaiye ekibi, binanın paspas ve su sayacının bulunduğu bir dolabın ateşe verildiğini, 3'üncü kattaki dairenin doğalgaz saatinin olduğu bölümden söküldüğünü gördü.

"UYKU UYUYAMAZ HALE GELDİK"

İtfaiye ekibi yanan paspasları ve dolabı söndürdü. Bina sakinleri, bu yangınları 4'üncü katta oturan ve psikolojik sorunları olduğunu iddia ettikleri Hasan isimli komşularının yaptığını öne sürdü. Polise de bilgi verdiklerini belirten binada oturanlar, uyku uyuyamaz hale geldiklerini söyledi.

Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar İstanbul'da dolunay Çamlıca Kulesi ile görüntülendi