AÖF Yaz Okulu sınavları ne zaman, online mı? AÖF Yaz Okulu sınav tarihi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından düzenlenen yaz okulu sınavlarına dair önemli detaylar belli oldu. 2022-2023 Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınav tarihleri öğrencilerin merakla beklediği bir konu haline gelmişti. 6 haftalık eğitimin ardından sınava tabi tutulacak olan öğrenciler, AÖF yaz okulu sınavları ne zaman yapılacak, online mı, yüz yüze mi olacak sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte, AÖF yaz okulu sınavlarına dair bilgiler...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakülteleri (AÖF) 2022-2023 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıt süreci 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlamıştı. Öğrenciler, 6 Temmuz 2023 Cuma günü saat 22:00'ye kadar ders seçimini yaparak ve kayıt bedelini ödeyerek kayıtlarını tamamladılar. AÖF Yaz Okulu sınavları ne zaman, online mı? İşte AÖF Yaz Okulu sınav tarihleri...

2023 AÖF Yaz Okulu Ne Zaman?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu, 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlayacak ve 19 Ağustos'ta sona erecektir. Bu süre içinde altı haftalık bir eğitim süreci olacak ve öğrencilere belirli derslerde ek ders imkanı sunacaktır. Yaz okulu süreci tamamlandıktan sonra öğrencilere sınav yapılacak.

AÖF yaz okulu sınavı, öğrencilerin aldıkları ek derslerin değerlendirilmesi için gerçekleştirilecektir. Sınav, 19 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak olup, öğrenciler bu tarihte kendilerine belirtilen sınav merkezlerinde sınava gireceklerdir. Sınav sonuçları, başarı durumunu öğrenmelerine yardımcı olacak ve aldıkları ek derslerin notlandırılmasını sağlayacaktır.

AÖF yaz okulu dersleri 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü başladı ve 6 hafta sürecek şekilde planlandı. Yaz okulu eğitimleri 19 Ağustos 2023 tarihinde sona erecek.

AÖF Yaz Okulu Sınavı Ne Zaman?

AÖF yaz okulu eğitimlerinin tamamlanmasının ardından öğrenciler sınava tabi tutulacaklar. 6 haftalık eğitim sürecinin sonunda, AÖF yaz okulu sınavı 19 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yaz Okulu Sınavı Yüz Yüze Mi, Online Mı?

AÖF yaz okulu sınavlarının yapılacağı yöntem, yani yüz yüze mi yoksa online mı olacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. Bu konuda Anadolu Üniversitesi veya Açıköğretim Fakültesi yetkilileri tarafından bir duyuru yapılması beklenmektedir. Öğrenciler, güncel haberleri takip ederek sınavın yapılacağı yönteme dair bilgilere ulaşabilirler.

AÖF öğrencileri, kayıt işlemleri ve sınavlar hakkındaki tüm güncel bilgilere Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesi ve Açıköğretim Fakültesi web sayfasından ulaşabilirler.

Kripto para tasarısı bugün Meclis'e sunulacak Bahar'ın Evren'i Buğra Gülsoy’un oğlunu gören herkes aynı şeyi söyledi TDV
Sonraki Haber