Annesinin yanında olduğunu hisseden Bilal Göregen açıklamalarıyla herkesi duygulandırdı

'Sevdiğim kız bana abi deyince' isimli şarkısıyla ve darbuka şovuyla hafızalara kazınan fenomen müzisyen Bilal Göregen, TRT1 ekranlarında yayınlanan “Alişan ile Hayata Gülümse” programına konuk oldu. Programda annesinin yanında olduğunu hisseden doğuştan görme engelli Bilal Göregen'in o duygusal anları ve yaptığı açıklamalar izleyenleri hüzünlendirdi. Alişan da gözyaşlarına hakim olamadı.

'Ievan Polkka' yorumuyla ünlenen ve YouTube'da geniş bir takipçi kitlesine ulaşan doğuştan görme engelli müzisyen Bilal Göregen (34), şarkıcı Alişan'ın sunumuyla TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Alişan ile Hayata Gülümse programına katıldı. Bilal Göregen'in haberi olmadan annesi de programa konuk oldu. Annesinin stüdyoda olduğunu hisseden Göregen herkesi duygulandırdı.

Görme engelli Bilal Göregen, sürpriz yapmak için stüdyoya gelen annesinin yanında olduğunu hissedince duygu dolu anlar yaşandı. Göregen, ''Hayatta bir kere görme şansım olsaydı, Allah bana bir kere görmeyi nasip eyleseydi annemin o güzel, o tatlı, o nurlu yüzünü görmek isterdim. Anneme bir kerecik 'anne yüzün ne güzelmiş' demek ve sonrasında dünyaya veda etmek isterdim. Annemi hayatımdaki her şeyden çok seviyorum. Annem bana 'kuzum, kurban olsun' der. Annem şu an bence evde değil. Annem sol tarafımda ve burnunu çekiyor. Çünkü ben onun ağlamasını ilk beni ilkokula emanet ettiğinde tanıdım.'' deyince Alişan gözyaşlarına hakim olamadı.


İşte Bilal Göregen ve annesinin duygusal anları:

 

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı Vali Sezer'den Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi açıklaması Hudutsuz Sevda dizisinde ayrılık diziye damga vuracak...
Sonraki Haber