Anne Merve Akman kimdir? Baba Rahmi Akman kimdir? Tutuklandılar mı?

Türkiye’nin gündeminde yer alan Elmalı davasında serbest kalan anne Merve Akman ile baba Rahmi kimdir sorusu sosyal medyada en çok araştırılanlar arasında yer almakta. Peki, Merve Akman ile Rahmi Akman nerelidir?

Geçtiğimiz Haziran ayında Balıkesir'de savcılığa giden babaanne G.S., o dönem 6 ve 9 yaşında olan iki torununun cinsel istismara uğradığını iddia ederek eski gelini Merve Akman ile kocası Rahmi Akman ile gelininin erkek arkadaşlarından şikayetçi oldu.

Savcılık, babaannelerinin yanında olan, istismara uğradığı öne sürülen ana sınıfı öğrencisi G.E.G. ile ağabeyi İ.E.G.'nin, Çocuk İzlem Merkezi'nde ifadelerine başvurdu.

Kısa sürede anne Merve Akman ile baba Rahmi Akman’ın serbest kalması sonrasında tepkiler yükselirken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da hukuki süreci takip altına aldıklarını söyleyen açıklamalar geldi.

MERVE AKMAN KİMDİR?

7 yaşındaki G.E.G. ve 10 yaşındaki ağabeyi İ.E.G.'nin annesi olan Merve Akman'ın öz çocuklarına yıllarca istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Merve A., ifadesinde, "Çocuklarımın dolduruşa gelerek yalan beyanda bulunduklarını düşünüyorum. Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum. Tahliyemi ve beraatımı istiyorum" dedi.

Anne Merve Akman'ın kişisel yaşamı ve yaşına ilişkin bilgiler henüz kamuoyu ile paylaşılmadı.

RAHMİ AKMAN KİMDİR?

7 yaşındaki G.E.G. ve 10 yaşındaki ağabeyi İ.E.G.'nin annesi olan Rahmi Akman'ın öz çocuklarına yıllarca istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Rahmi A., ifadesinde, "Çocuklara biz bir şey yapmadık. Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum. Bu aşamada tahliyemi ve beraatımı istiyorum" dedi.

Anne Rahmi Akman'ın kişisel yaşamı ve yaşına ilişkin bilgiler henüz kamuoyu ile paylaşılmadı.

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber