Ankaragücü Galatasaray maç özeti izle!

Süper Lig 28. hafta maçında Ankaragücü ile Galatasaray takımları karşı karşıya geldi. Ankaragücü Galatasaray maçını geniş özetini ve gollerini Bein Sports üzerinden izleyebilirsiniz.

Ankaragücü Galatasaray maçının geniş özeti futbol severler tarafından merak edilmekte. Süper Lig’de 28. hafta maçında deplasmanda Ankaragücü’ne konuk olan Galatasaray rakibi karşısında 2-1 kaybederek zirve yarışında ağır bir darbe aldı.

Süper Lig'de Beşiktaş 28. hafta maçında Ankaragücü kendi sahasında Eryaman Stadyumu’nda Galatasaray karşısında 2-1 galip geldi. Mücadelede maçın gollerini Ankaragücü adına İ. Akdaş (45+1 pen) S. Lobzhanidze’den (55) Galatasaray adına da K. Aktürkoğlu'ndan (90+2) geldi.

Galatasaray'ın 11'i: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Ömer, Etebo, Gedson, Emre Kılınç, Arda, Onyekuru, Muhammed.

Ankaragücü 11'i: Korcan, Kitsiou, Ante, Sarlija, Atila, İbrahim, Endri, Alper, Geraldo, Lobjanidze, Borven

ANKARAGÜCÜ GALATASARAY MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı!