Ankara Üniversitesi 'İletişim Yönetiminde Hayaller, Gerçekler ve Depremler' sempozyumu düzenliyor

Ankara Üniversitesi İletişim Araştırmaları ve Uygulama Merkezi (İLAUM), 11 Mayıs 2023’te çevrim içi olarak İletişim Yönetiminde Hayaller, Gerçekler ve Depremler başlıklı bir sempozyum düzenleyecek.

Sempozyum akademi dünyasında “yeni zamanları” açıklamak ve anlamlandırmak için yeni kavramlara, açılımlara ve tartışmalara duyulan ihtiyaca karşılık olarak yeni bilgiyi ortaya koymayı, tartışmayı ve değerlendirmeyi hedefliyor.

İletişim teknolojilerindeki hızlı gelişmelerin “iletişim” sorunlarının içeriğini de kaçınılmaz bir şekilde dönüştürdüğü bilinmektedir. Bu dönüşümün iletişim uygulamalarına yansıması, felsefi arka planı ve bir gelecek çıkarımının yapılması devlet ve özel sektörün kendi iletişim çalışmalarını yeniden düşünmesi, gözden geçirmesine veri sağlaması açısından önemlidir.

Felaketlerde İletişim Yaşamsaldır

Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem kriz ve afet ortamlarında iletişimin yaşamsal öneme sahip olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu kapsamda İLAUM İletişim Yönetiminde Hayaller, Gerçekler ve Depremler Sempozyumu 11 Mayıs 2023 tarihinde çevrim içi olarak akademik dünyanın, bağımsız araştırmacılar, lisansüstü ve lisans öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecektir.

Sempozyum dinleyiciler için sınırlı kontenjana sahiptir.

Sempozyumla ilgili detaylı bilgi ve dinleyici olarak katılmak için: http://ilaum.ankara.edu.tr/sempozyum-hakkinda/

Trabzonspor avantajı kaptı, final kapısını araladı! Şahane Hayatım yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor! İşte yeni bölüm... “Bayan Lieser'in Portresi” adlı tablo 32 milyon dolara alıcı buldu
Sonraki Haber