Ankara için kar yağışı ve fırtına uyarısı! Çatı uçması ve zehirlenmelere dikkat! İşte 28 Ocak Ankara hava durumu...

28 Ocak Cumartesi Ankara hava durumu verileri Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Bölge genelinin çok bulutlu; Düzce, Zonguldak, Bartın çevrelerinin aralıklı yağmurlu, Bolu, Karabük, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu, yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

Bölge genelinin çok bulutlu; Düzce, Zonguldak, Bartın çevrelerinin aralıklı yağmurlu, Bolu, Karabük, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu, yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis hadisesi beklenmektedir.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları