Ankara hava durumu 2 Ekim Pazar! Ankara’da yarın hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 2 Ekim Ankara hava durumunu paylaştı. Paylaşılan verilere göre Bölge genelinin az bulutlu ve açık, yarın(Pazar) zamanla parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Peki Ankara'da yarın hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

Bölge genelinin az bulutlu ve açık, yarın(Pazar) zamanla parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların yarın(Pazar) öğle saatlerinden sonra Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Bolu'nun kuzey kesiminde yerel olmak üzere kuvvetli olması beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir.

RÜZGAR: Batılı yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) eseceği tahmin edilmektedir.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: 02.10.2022 Pazar günü öğle saatlerinden sonra Zonguldak, Düzce, Bartın, Karabük ile Bolu'nun kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını ,yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Ankara hava durumunu incelediniz. Peki çevre illerde hava nasıl olacak? İşte cevabı

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı