Ankara hava durumu 14 Ekim Cuma! Ankara’da yarın hava nasıl olacak?

14 Ekim Ankara hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Paylaşılan verilere göre; bölgenin iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklenmektir. İşte, 14 Ekim Ankara hava durumu…

Bölge genelinin parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Bolu ve Karabük çevrelerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Bölgenin iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklenmektir.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilmektedir.

RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden orta kuvvette, Batı Karadeniz kıyılarında yarın (Cuma) akşam saatlerinden itibaren kuvvetli eseceği beklenmektedir.
ANKARA HAVA DURUMU: 10°C, 21°C
Ankara hava durumunu incelediniz. Peki, çevre illerde hava nasıl olacak? İşte cevabı…

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!