Ankara’nın o ilçelerinde yağış bekleniyor! Başkentte yarın hava nasıl olacak?

13 Ekim Ankara hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Paylaşılan verilere göre; bugün akşam saatlerinde Ankara’nın güney ilçelerinde yağış olması bekleniyor. İşte, 13 Ekim Ankara hava durumu…

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, bugün akşam saatlerinde Ankara'nın ve Kırıkkale'nin güney ilçelerinin, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Bolu ve Düzce çevrelerinin aralıklı yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilmektedir.

RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden hafif ve orta kuvvette, kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli eseceği beklenmektedir.

Ankara'nın Bala ve Haymana ilçelerinde hava parçalı ve çok bulutlu, bugün akşam saatlerinde aralıklı yerel sağanak yağışlı olacak.

ANKARA HAVA DURUMU: 10°C, 20°C

Ankara hava durumunu incelediniz. Peki, çevre illerde hava nasıl olacak? İşte cevabı...

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı! Emeklilere destek paketinde ayrıntılar netleşiyor