Ankara Emniyet Müdürlüğü, TRT eski Genel Müdürü ve Merkez Valisi İbrahim Şahin'de ByLock tespit edildiğini teyit etti

Yedi yıl süreyle TRT Genel Müdürlüğü görevinde bulunan ve daha sonra Samsun Valiliği'ne atanan ve son olarak merkeze çekilen İbrahim Şahin'in telefonunda, FETÖ'nün gizli haberleşme sistemi “ByLock” çıktığını ilk SuperHaber Türkiye'ye duyurmuştu... Ancak, İbrahim Şahin SuperHaber'in o haberini sert bir dille yalanmamış ve ByLock kullanmasığını öne sürmüştü. Zaman, SuperHaber'i bir kez daha haklı çıkardı. Ankara Emniyet Müdürlüğü, Şahin'in ByLock kullanıcısı olduğunu doğruladı!

Yedi yıl süreyle TRT Genel Müdürlüğü görevinde bulunan ve daha sonra Samsun Valiliği'ne atanan İbrahim Şahin'in telefonunda, FETÖ'nün gizli haberleşme sistemi “ByLock” çıktığı kesinleşti. Ancak, 5 ay önce merkeze çekilen Şahin'in bu telefonunu kullanmadığı öne sürüldü.

Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre; eski Vali Şahin hakkında "FETÖ terör örgütüne üye olma suçundan kamu davası açılmasını gerektirir yeterlilikte, kesin, somut, şüpheden uzak, inandırıcı ve yeterli delil elde edilemediği" belirtilerek kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildi.

Cumhurbaşkanı imzası ile atama kararları Resmi Gazete'de... UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı alan kulüpler belli oldu ABD merkezli haber ajansına engel koymuştu! İşte yeni kararı!
Sonraki Haber