Anaokulları açık mı? Özel kreşler kapalı mı?

Koronavirüs tedbirlerinin açıklanması sonrasında anaokulları ve kreşlerin son durumu merak konusu oldu. İstanbul, Ankara ve Bursa’da valilikler bu konuda bilgilendirmede bulundu. Anaokulları açık mı? Özel kreşler kapalı mı? İşte detaylar…

Anaokulları ve özel kreşler açık mı sorusu gündemde. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge sonrasında anaokulları ile kreşlerin son durumunu merak eden vatandaşlar araştırmalarına hız verdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında anaokulları ve kreşlerin kapatılıp kapatılmayacağı gibi birçok konuda sorulara yanıt arandı. Peki, anaokulları kapatıldı mı? Özel kreşler açık mı?

ANAOKULLARI AÇIK MI? ÖZEL KREŞLER KAPALI MI?

Özellikle çalışan anne ve babaların merak ettiği konulardan birisi de anaokulları ve özel kreşlerin son durumu oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede Anasınıfı ve anaokullarının faaliyetlerine ara verilmesine karar verildiği ifade edilirken kreşlere ait bir kısıtlamadan söz edilmediği gözlemlendi.

Buna göre; anaokullarında eğitim ve öğretim uzaktan eğitim ile devam ederken özel kreşlerin ise halen açık olduğunu söylememizde fayda bulunmakta. Özel kreşlerin kapatılmasına ilişkin bir açıklama bulunmadığından bu kurumlar faaliyetlerine devam etmekte.

Vali Sezer'den Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi açıklaması Kamyonet öğrencilerin arasına daldı: 29 yaralı Sakla Beni final bölümü ile ekranlara geliyor...
Sonraki Haber