Amazon Satıcı Hesabı Nasıl Açılır?

Amazon en çok kullanılan alışveriş uygulamaları başında gelmektedir. Amazon satıcı hesabı nasıl açılır? Amazon satış hesabı için gerekenler nelerdir? Ayrıntılar sizlerle…

Amazon, birçok insanın severek kullandığı alışveriş uygulamasıdır. Amazon uygulaması her çeşit ürünün bulunduğu bir platform olması dolayısıyla oldukça popüler bir uygulamadır. Amazon satıcı hesabı açmak isteyenler hangi ülkede satış yapacaklarını belirleyerek basit birkaç işlemle satıcı hesabı açabiliyorlar.

Amazon’da satıcı hesabı açmak için yapılması gerekenler şöyle sıralanabilir;

· Amazon’da satış yapmanız için bilgisayarınızda yalnızca bir tane Amazon hesabınızın olması gerekiyor.

· Amazon’da işletme hesabı açmak için Amazon’daki kişisel hesabınızı kapatmanız gerekiyor.

· Amazon resmi web sitesine girin. Açılan sayfanın alt kısmında bulunan “start selling on Amazon today” başlığının sol tarafından bulunan “selling on Amazon” sekmesine tıklayın. Bu sekmeye tıkladığınızda aylık ücretli üyelik oluşturursunuz ve profesyonel satıcı olursunuz.

· Profesyonel değil bireysel satıcı olmak istiyorsanız bu sekme yerine “start selling” sekmesine tıklayın.

· Bu işlemin ardından açılan ekranda satıcı hesabı çeşitlerini göreceksiniz. Reach hundres of millions of customers çeşidinin altında “selling on Amazon” sekmesi bulunur. Let us do the heavy liftign çeşidinin altında “fulfillment by Amazon” sekmesi bulunur. Get your products seen by more shoppers çeşidinin altında “advertise on Amazon”” sekmesi bulunur. Herhangi birini seçebilirsiniz.

· Bu işlemin ardından e-mail adresinizi girerek “create a new account” sekmesine tıklayın.

· Kişisel bilgilerinizi yazarak şifrenizi oluşturun.

· Amazon satıcı anlaşmasını okuyup onaylayın.

· Açılan ekranda ilgili alana mağazanızın bilgilerini yazın.

· Sonraki adımda telefon numaranızı ve kredi kartı bilgilerinizi yazın.

· Yaptığınız son işlemi de onaylayarak tamamlayın.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...