Amazon Prime üyelerine şok zam haberi geldi! Toplam zam miktarı %394 oldu! Zammın geçerlilik tarihi…

İzleyicilerini eğlenceli filmler ve diziler ile buluşturan Amazon Prime, yaptığı zam ile dikkat çekti. Amazon Prime, üyelik fiyatına toplam %394 zam yaptı. Amazon Prime üyeleri bu fiyata tepki gösterdi. İşte detaylar…

Amazon Prime sevilen TV platformları arasında yer alıyor. Amazon Prime kullanıcıları aylık belirli bir ücret karşılığında üyelere sunulan içerikleri izleyebiliyor. Amazon Prime üyesi olmak için internet sitesi üzerinden başvuru yapılabiliyor. Başvuru sahipleri genellikle Amazon Prime’ı düşük ücretleri nedeniyle tercih ediyor. Ancak son zamanlarda Amazon Prime ücret artışıyla gündeme geliyor.

Amazon Prime sevenler için üzücü bir haber geldi. Buna göre platform ücretlerine zam yapmaya karar verdi. Zam miktarının oldukça yüksek olması, platform üyelerini bir hayli üzdü. Zam miktarının %394 olacağı açıklandı. Aylık abonelik ücreti yapılan zamla beraber 39 lira oldu.

AMAZON PRİME ÜCRETLERİNDE %394 ARTIŞ MEYDANA GELDİ

Amazon izleyicileri aylık makul bir tutara platformun içeriklerine ulaşıyordu. Amazon Prime’ın ücreti diğer TV platformlarına göre bir hayli düşüktü. Platform ücreti aylık 7,9 TL olarak uygulanıyordu. Yapılan zamla beraber aylık ücret 39 TL olarak uygulanmaya başlandı.

Amazon Prime tarafından yapılan açıklamada aylık ücretin 39 TL’ye yükseldiği belirtildi. Yükselen ücretlerin ne zaman uygulanacağı da belirtildi. Yeni üyeler ve mevcut üyeler için üyelik zamlarının ne zaman uygulanacağı değişiklik gösteriyor.

YENİ ÜYELER İÇİN 25 NİSAN’DAN İTİBAREN ZAMLAR GEÇERLİ OLACAK

Yeni üyeler için zammın geçerli olacağı tarih 25 Nisan olarak belirtildi. Mevcut üyeler içinse zammın geçerli olacağı tarih 25 Mayıs sonrası ilk fatura dönemi olarak açıklandı. Buna göre üyeler 25 Mayıs sonrasında ücretleri zamlı tarife üzerinden ödeyecek.

Zamlı ücretler yine de Netflix gibi farklı platformların ücretlerinden düşük kalıyor. 2020 yılından beri ilk defa Amazon Prime ücretlerine zam yapılıyor. Amazon Prime yetkilileri, üyelerine benzersiz avantajlar sunacaklarını belirterek zam haberini duyurdu. Yapılan ücret artışı üyeleri sevindirmese de platformun içeriklerini sevenler üyeliklerini sürdürmeye devam edecek gibi görünüyor.

İstanbul Boğazı köpürüyor! TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya Bakan Ersoy’u hedef aldı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi
Sonraki Haber