Amazon Prime Gaming Şubat 2024 oyunları!

Amazon Prime Gaming, Şubat 2024 için ücretsiz oyunlarını duyurdu. Bu ay, Prime Gaming üyelerine 7 farklı oyun ücretsiz olarak sunulacak. Ayrıca, League of Legends, PUBG ve Lost Ark gibi oyunlar için çeşitli hediyeler de verilecek. İşte, Amazon Prime Gaming Şubat 2024 oyunları...

Amazon, Şubat 2024'ün bedava oyunlarını duyurdu. Prime Gaming üyeleri için heyecan verici bir liste sunan Amazon, üyelerine tam 7 oyun ücretsiz sunulacak. Ayrıca, League of Legends, PUBG ve Lost Ark gibi popüler oyunlara özel çeşitli hediyeler de sunulacak. İşte, Amazon Prime Gaming'in Şubat 2024 oyunlarını keşfedin...

AMAZON PRIME GAMING ŞUBAT 2024 OYUNLARI!

Geçtiğimiz ay Prime Gaming abonelerine sunulan oyunlar arasında Endling Extinction is Forever, Apico, Atari Mania ve 25 Yars: Recharged gibi popüler oyunlar bulunuyordu. Ancak Şubat ayı için açıklanan liste, çoğunlukla düşük bütçeli yapımlardan oluşuyor.

Listede, Fallout, Breakout Recharged, Missile Command: Recharged, Criminal Archives: Alphabetic Murders, Tempest 4000, Blade Assault ve Gravitar: Recharged gibi oyunlar yer alıyor. Bu oyunların toplam değeri ise 550 TL'yi buluyor.

Şubat ayı boyunca PUBG: Battlegrounds, League of Legends, Lost Ark ve Pokémon Go gibi oyunlar için çeşitli hediyeler de sunulacak. PUBG: Battlegrounds için "Chicken Dinner Booster Pack", League of Legends için "Prime Gaming Kapsül", Lost Ark için "Second Anniversary Pack" ve Pokémon Go için "Ultra Balls ve Golden Razz Berry" gibi hediyeler oyuncuları bekliyor olacak.

Prime Gaming'e ülkemize özel ilk ay ücretsiz olarak katılabilmek mümkün. Sonrasında ise aylık 39 TL ücretle hizmet sunulmaktadır. Prime Gaming üyeleri, belirtilen tarihlerde oyunları kütüphanelerine ekleyebilirler.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber