Bazı ünlü isimler ''48'inci Pantene Altın Kelebek Ödülleri'' adaylığından çekildiklerini duyurdular

Armağan Çağlayan, Gripin, Işıl Yücesoy, Işın Karaca, Yeşim Salkım gibi isimler 2022 Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nden çekildiler. Bu yıl 48’inci defa sahiplerine kavuşacak olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne aday gösterilen bazı ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile adaylıktan çekildiklerini duyurdular. İşte 48'inci Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nden çekilen ünlü isimler ve yaptıkları açıklamalar...

Çağla Şıkel ve Cem Davran’ın sunacağı 2022 Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek törenle sahiplerini bulacak.

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde toplam 32 kategoride Eylül 2021 ve Eylül 2022 arasında televizyon ve eğlence dünyasında adından söz ettiren adaylar oylanacak. Yüzde 70 halk, yüzde 30 jüri oyları ile belirlenecek kazananlar, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni gecesinde ödüllerine kavuşacak. Ödüller bu akşam sahiplerine dağıtılacak.

Oylamaların başlamasının ardından bazı isimler de aday gösterildikten sonra adaylıktan çekildiklerini açıklamışlardı. İşte 48'inci Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nden çekilen ünlü isimler ve yaptıkları açıklamalar...

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!