Uzmanlar altın için 2 farklı senaryo üzerinde duruyor

Fed’in faiz kararı sonrası altının 1616-1550 seviyelerinin destek olduğunu dile getiren İntegral Yatırım Araştırma Uzmanı Kara, ikinci senaryonun ise Fed’in faiz artırımından önce görmüş olduğu 1800’lü seviyelere doğru alımların hızlanabileceğine dikkati çekti. Gümüş ile kripto para piyasalarında yaşanan sert düşüşün baskılamaya sebep olduğunu ve altının ons fiyatının sert şekilde düştüğünü belirten Uzman Memiş ise, “Dolar endeksindeki sert düşüşler toparlanmaya neden oldu.” dedi.

Küresel piyasada etkili olan ekonomik kriz ülkelerin başına bela olmaya devam ederken ülkemizde de altının fiyatında hareketlilik sürüyor. Bu kapsamda İntegral Yatırım Araştırma Uzmanı Başak Kara ile Uzman İslam Memiş altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem