Alternatif Bank’ın mobil uygulamasını indirenlere düşük faiz desteği! Günde 16 TL’ye 10 bin TL’lik masrafsız hizmet!

Son dönemlerde geliştirdiği avantajlı kampanyalar ile yıldızı parlayan Alternatif Bank, yeni müşterileri için düşük faizli, masrafsız bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu. İşte ayrıntılar…

Ekonomik göstergelerin gündelik hayatı giderek zorlaştırması, her kesimden vatandaşın bütçesini direkt olarak etkiledi. Ay sonunu getirmeye çalışırken bir de yükselen giderler ile başa çıkmaya çalışan tüketiciler, bu esnada temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayacak duruma geldi. Borcu borçla kapatmaya çalışmaktan yaka silkmeye başlayan ve artık psikolojik olarak da büyük bir yükün altına girmiş olan vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları için faizlerin düşmesini beklerlerken sevindiren haber Alternatif Bank’tan geldi.

Özellikle yeni dönemde ağırlaşan ekonomik şartlara karşı geliştirmiş olduğu avantajlı kart ve finansman kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken ve müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Alternatif Bank, bankaların yüksek faiz uygulamaları karşısında çaresiz kalan tüketiciler için yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kredi kampanyasının yalnızca yeni müşterilerini kapsadığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ALTERNATİF BANK DİJİTAL KREDİ KAMPANYASI 2022

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınlayan Alternatif Bank, nakde olan ihtiyaçları artmış olan tüketicilere kefilsiz, masrafsız kredi desteği sunacağını açıkladı. Yeni kredi kampanyasını “Dijital Kredi” olarak adlandırmış olan banka, mobil uygulama üzerinden ilk kez banka müşterisi olan 18 yaş üstü tüm tüketicilerin kredi kampanyasına başvuru yapabileceklerini belirtti.

Alternatif Bank geliştirmiş olduğu yeni Dijital Kredi ürününün başlangıç faizini yüzde 1,98 olarak açıkladı. Kredi kampanyası kapsamında yararlanılabilecek olan azami vade sayısı ise 36 ay olarak duyuruldu.

ALTERNATİF BANK DİJİTAL KREDİ KAMPANYASI ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

Alternatif Bank tarafından geliştirilmiş ve kefilsiz, masrafsız olarak başvurulara açılan yeni Dijital Kredi kampanyasının örnek hesaplama tablosu, kamuoyu ile paylaşıldı.

Birinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 2,71
  • Kredi tahsis ücreti: 50 TL
  • Aylık taksit tutarı: 485 TL
  • Geri ödenecek toplam tutar: 17.456 TL
DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber