Alper Gezeravcı uzayda kaç gün kalacak? Ne zaman dönecek?

Alper Gezeravcı, Türkiye'nin ilk astronotu olarak 19 Ocak gecesi Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru ekip arkadaşlarıyla birlikte uzaya açıldı. Bu önemli yolculuk, milyonların dikkatini çekti. Bu çerçevede, Alper Gezeravcı'nın uzayda kaç gün kalacağı ve ne zaman döneceği büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Alper Gezeravcı uzayda kaç gün kalacak? Ne zaman dönecek? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin ilk insanlı uzay seyahatinde astronot Alper Gezeravcı, Axiom Mission 3 (Ax-3) ekibiyle birlikte 19 Ocak gecesi saat 00.50'de Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru yola çıktı. Peki, Alper Gezeravcı uzayda kaç gün kalacak? Ne zaman dönecek? İşte detaylar...

ALPER GEZERAVCI UZAYDAN NE ZAMAN DÖNECEK?

Türkiye'nin ilk insanlı uzay seyahatinde astronot Alper Gezeravcı, Axiom Mission 3 (Ax-3) ekibiyle birlikte 19 Ocak gecesi saat 00.50'de Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru yol aldı.

Gezeravcı, 14 gün boyunca gerçekleştireceği 13 farklı bilimsel deney için SpaceX firmasının Falcon 9 roketiyle uzaya seyahat ediyor.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber