Almanya Japonya Özet izle 1-2

Almanya Japonya ÖZET İZLEmek isteyen taraftarlar arayışta. 2022 Dünya Kupası E Grubu ilk maçında Almanya ile Japonya karşı karşıya geldi. İşte, Almanya Japonya geniş maç özeti ve golleri…

This browser does not support the video element.

Almanya Japonya maçı özeti ve golleri taraftarlar tarafından aranıyor. 2022 Dünya Kupası E Grubu ilk maçında Almanya ile Japonya milli takımlarını kozlarını paylaştı.

Uluslararası Halife Stadı'nda 23 Kasım 2022 Çarşamba gününde saat 16.00’da başlayan karşılaşmada Japonya, Almanya karşısında 2-1 önde tamamladı.

Almanlar, mücadeleye hızlı başlarken 33'te penaltı kazandılar. Topun başına geçen İlkay Gündoğan, Panzerler'i 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı böyle bitti.

İkinci yarıda Japonya gol için çabalarını artırdı. 75'te Doan skora dengeyi getirdi: 1-1.

Etkili oyununu sürdüren Japonya, 83'te Asano ile öne geçti: 1-2.

Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı!