Alkollü kadına eroin enjekte edip, ölümüne neden olan iki sanığa hapis cezası...

"5 DAKİKA SONRA KADININ SİMSİYAH OLDUĞUNU SÖYLEDİ"


Kadını hastaneye bıraktıkları günün akşamında sanık Cebeci, mahalledeki arkadaşlarına olayı anlattı. Cebeci'nin anlattığı kadının öldüğünü sosyal medyadan gören N.D., polise giderek durumu anlattı. N.D., emniyete verdiği ifadesinde, "Abdulhalim Cebeci, benzin istasyonunda tanıştıkları bir kadının aracına bindiklerini ve kadının evine gittiklerini söyledi. Burada kadının koluna şırınga ile eroin enjekte ettiğini anlattı ve 5 dakika sonra kadının simsiyah olduğunu söyledi. Kadını, diğer arkadaşıyla birlikte hastaneye bırakıp kaçmışlar. Abdulhalim Cebeci'nin yanındaki arkadaşı 'kimseye söylemezsen ortaya çıkmaz' demiş" diye konuştu.

N.D.'nin bu ifadesi üzerine şüpheliler Kara ve Cebeci gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca olayla ilgili yürütülen soruşturma sonunda Kara ve Cebeci hakkında "uyuşturucu madde ticareti yapma" ve "olası kast ile adam öldürme" suçundan dava açıldı.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi