Alişan'dan yeğenlerine 30 milyon TL'lik hediye!

"SENSİZ HEP EKSİĞİM"

Kardeşine olan özlemini sık sık dile getiren şarkıcı, geçtiğimiz aylarda Selçuk Tektaş ile çekilen eski bir fotoğrafını paylaşmış ve şu ifadelere yer vermişti:

Çok özledim çok. Bir sene daha bitecek sensiz. Alışmadım, alışamıyorum… Yaşıyorum, nefes alıyorum, çalışıyorum, ayakta duruyorum, durmaya çalışıyorum ama eksiğim Selçuk sensiz hep eksiğim. Gittiğim her yerde seni yanımda götürüyorum, her işimde sen yanımdaymışsın gibi hissetmeye çalışıyorum. 'Abi sahne saati geldi' diye aramanı, 'Abi bu ay çok iyi', 'Abi nasıl oldun, düzeldi mi sesin?' diye aramanı o kadar özledim ki. Seni o kadar özledim ki. Sen varmışsın gibi, hep yanımdaymışsın gibi yaşamaya, seni yaşatmaya devam edeceğim kardeşim. Seni çok seviyorum canımın parçası.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi...