Alina Boz ile evlenen Umut Evirgen'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'dan manidar paylaşım!

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Umut Evirgen'in Alina Boz ile evlendiği sırada ''Dünya yanarken ben'' notuyla paylaştığı video manidar bulundu.

Aşk hayatı ve oyunculuk kariyeri ile sık sık gündemde olan ve şimdilerde Aile dizisinde Devin karakterine hayat vererek Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan Serenay Sarıkaya yaptığı bir paylaşım nedeniyle gündem oldu.

UMUT EVİRGEN EVLENDİ! 'BİR DEVİR KAPANDI'

Dün akşam Alina Boz ile 5 aylık aşkı Umut Evirgen, birçok ünlü katıldığı düğün töreni ile evlendi. Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi birçok ünlü isimle geçmiş zamanlarda aşk yaşamış olan ve 'çapkın' olduğu bilinen yönetmen Umut Evirgen'in Alina Boz ile nikah masasına oturmasının ardından 'Bir devir kapandı' yorumları yapıldı.

SERENAY SARIKAYA'NIN PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU!

Serenay Sarıkaya, ünlü çiftin düğün akşamında yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Umut Evirgen'in Alina Boz ile evlendiği sırada ''Dünya yanarken ben'' notuyla paylaştığı video manidar bulundu.

Mert Turak kimdir? Mert Turak kaç yaşında, nereli? Galatasaray - Sivasspor | İlk 11'ler belli oldu Taksi durağını bastı, tüfekle mermi yağdırdı!
Sonraki Haber