Ali Koç'tan Galatasaray maçı devre arasında olay yaratan teklif: "Sahadan çekilebilirsiniz!" Futbolcular neye uğradığını şaşırdı, Dusan Tadic ve Fred takımı alıp sahaya çıktı!

Fenerbahçe'nin Galatasaray deplasmanında aldığı tarihi zaferde Başkan Ali Koç'un devre arasında yaptığı konuşma gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Ali Koç, görüntülü aramayla yaptığı konuşmada sahadan çekilme teklifi yaptı. Bu şok teklif sonrası Dusan Tadic ve Fred hocanın kararını beklemeden takım arkadaşlarını alarak sahaya çıktı.

ALİ KOÇ'TAN GALATASARAY MAÇINDA TAKIMA ŞOK TEKLİF!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe, 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray'a karşı deplasmanda 1-0 kazanarak tarihi bir zafere imza atmıştı. Bu maçın devre arasında Başkan Ali Koç'un takımla yaptığı görüntülü konuşma gündeme bomba gibi düştü.

Sevgiliye bayram mesajı 2024! Baba adaylarına Babalar Günü mesajı 2024! Kürtçe bayram mesajı 2024! Abiye Babalar Günü mesajı 2024! Ağabeye Babalar Günü kutlama sözleri Sevgiliye Babalar Günü mesajı 2024! Öğretmene bayram mesajı 2024!