"Ali Koç kesinlikle başkanlığı bırakmayacak, zarf atıyor! Aziz Yıldırım'a yem atıyor. Korkunç bir başarısızlık var, bence devam etmemeli! Fenerbahçe'nin kurtulması gereken bir numaralı isim Uğur Dündar"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son olarak Yüksek Divan Kurulu toplantısında başkan adayı olmayacağını yineledi. Ali Koç'un bu açıklaması sonrası gazeteci Serdar Ali Çelikler, aldığı kulis bilgilerini paylaştı. Çelikler, Başkan Koç'un kesinlikle yeniden aday olacağını iddia ederken, sarı lacivertli takımın kurtulması gereken bir numaralı ismin Uğur Dündar olduğunu söyledi.

SERDAR ALİ ÇELİKLER: "ALİ KOÇ ADAY OLACAK! AZİZ YILDIRIM OYUNLARI BUNLAR"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son dönemde sürekli olarak söylediği adaylık sözlerini dün Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında yineledi. Başkan Ali Koç, Haziran ayında gerçekleşecek seçimde aday olmayacağını söyledi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...