“Ali Koç Aziz Yıldırım’ın kötü bir kopyası! Aziz Başkan’dan hiç mi bir şey öğrenemediniz? Onu mumla aratıyorsun! Sabah kalkıyor aday değilim diyor, akşam yatarken adayım diyor… Tarihin en başarısız başkanısın!”

Fenerbahçe’de Haziran’da yapılacak seçim öncesi Başkan Ali Koç’un aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken, gözler bir yandan da Aziz Yıldırım’da. Gazeteci Ferudun Niğdelioğlu, Ali Koç - Aziz Yıldırım özelinde, son yıllarda yaşanan başarısızlıkları değerlendirdi.

“TARİHİN EN BAŞARISIZ BAŞKANI ALİ KOÇ”

Star gazetesi yazarı Ferudun Niğdelioğlu, sezona 4 kupa hedefiyle başlayıp 3’ünde havlu atan ve kalan son kulvarda lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde olan Fenerbahçe’yi değerlendirdi. Başkan Ali Koç’un Aziz Yıldırım’ın kötü bir kopyası olduğunu söyleyen Niğdelioğlu, tarihin en başarısız dönemine başkanlık yapan Ali Koç’u yerden yere vurdu.

İşte Ferudun Niğdelioğlu’nun bugünkü olay yaratan yazısı…

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...