Ali Koç ve İsmail Kartal 250 bin euro'luk orta saha buldu! Bjelica, Stoch ve Pelkas'ın da gözü bu transferde

Krunic, Partey, Musrati, Guido Rodriguez, Diego Demme ve Lesley Ugochukwu'yla ilgilenen Fenerbahçe'nin bir dönem Bjelica ile birlikte çalışan Hırvat 6 numarayı istediği ortaya çıktı. Daha önce Spezia, S.Lizbon, PAOK gibi takımlarda oynayan 29 yaşındaki futbolcu Stoch ve Pelkas gibi yıldızlarla takım arkadaşlığı yaparken, milli futbolcunun da Sarı Lacivertli kulübe gelmeye son derece sıcak baktığı bildirildi.

Fenerbahçe’de, Miguel Crespo Avrupa maçları için kaldı. Sarı-lacivertliler, altı numara transferi için Milan’dan Krunic’te ısrar ederken, bu transferde Avrupa kupaları için listesini bildireceği güne kadar somut bir adım atılamayınca, Miguel Crespo listeye yazıldı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!