Spor medyasını ayağa kaldıran şok iddia: “Ali Koç 4 sefer Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu talep ediyor, kabul edilmiyor. Dursun Özbek bir sefer görüşmek istiyor, randevuyu alıp görüşüyor! Ali Koç ismini ham yaptılar!”

Gazeteci Ferudun Niğdelioğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. İddiaya göre Ali Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talebine onay alamazken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ilk seferinde görüşme gerçekleştirdi.

“ALİ KOÇ CUMHURBAŞKANINDAN RANDEVU ALAMIYOR! DURSUN ÖZBEK TEK SEFERDE GÖRÜŞÜYOR”

Gazeteci Ferudun Niğdelioğlu, gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya attı. Taktik Mania YouTube kanalında konuşan Niğdelioğlu, Recep Tayyip Erdoğan-Ali Koç-Dursun Özbek üçgenine dair şok bir iddiayı gündeme getirdi.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri