Alexandru Cicaldau penaltıdan attığı golle Galatasaray'ı Trabzonspor maçında 1-0 öne geçirdi

Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında Galatasaray, Trabzonspor’u konuk etti. Nef Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayan karşılaşmayı, hakem Atilla Karaoğlan yönetti. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlendi. Galatasaray il yarıyı Cicaldau'nun penaltıdan attığı golle 1-0 önde tamamladı. Bu sezon 20 lig maçında 4 gol, 2 asistle oynayan Romen futbolcu 13 hafta sonra skor katkısı sağladı

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, takımının ligin 22’nci haftasında Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup olduğu müsabakanın ilk 11’ine göre, Trabzonspor karşılaşmasının 11’inde 5 değişiklik yaptı. İsmail Çipe, Yedlin, Alpaslan Öztürk, Van Aanholt ve Morutan’ı kesen İspanyol teknik adam, bu oyuncuların yerine Fatih Öztürk, Boey, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu ve Emre Kılınç’a ilk 11’de görev verdi.

Galatasaray sahaya; Fatih Öztürk, Boey, Nelsson, Marcao, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Emre Kılınç, Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu ilk 11’iyle çıktı.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!