Alev Alev Çelebi Karabeyli kimdir? Cem Bender kimdir? Boyu kaç? Evli mi?

1965 doğumlu başarılı oyuncu Cem Bender Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümünden mezun olmuştur. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü Şehir Bölge Planlama üzerine Yüksek Lisans yapmıştır.1990 yılında sinema ile tanışmış ve Berdel sinema filminde Mahmut karakterini canlandırmıştır. cem Bender Gülperi Dizisinin kadroduna dahil olmuştur. Dizide Seyit karakterini canlandırmaktadır.

Daha sonra.. Gülperi,Kurt Seyit ve Şura ,Güldünya, Sultan Makamı, Arapsaçı, Seher Vakti, Esir Kalpler, Rüya Gibi, Saklı Yüzler, Kara Yılan, Güz Sancısı, Güldünya, Labirent, Muhteşem Yüzyıl, Ağır Roman Yeni Dünya, Evdeki Yabancılar, Sessiz, Çıplak Gerçek, Senin Hikayen ve Kurt Seyit ve Şura gibi dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır.

Para çekme limitleri yükseliyor O şehirde kilometrelerce kuyruk oluştu! Binlerce araç sıraya girdi... BİM'e ucuza Drone geliyor! BİM, 18-21 Haziran aktüel ürünler kataloğu! Bayram sonrası Meclis gündemi yoğun Diamond Tema'dan sosyal medyada rezil açıklama: Olay soğumuş olur Elazığ'da korkutan deprem!