Akşener'i bu kadar güldüren soru ne olabilir? Açıklamamakta ısrarcı...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sosyal medya yayınında attığı kahkaha tartışma konusu oldu. Akşener kendisine yöneltilen bir soru üzerine kahkahalar atmaya başladı... Peki o soru neydi?

Hürriyet yazarı Hande Fırat bugünkü köşe yazısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sosyal medyada yaptığı bir yayını köşesine taşıdı.

"Akşaner ve Instagram soruları" başlıklı yazılarda Akşaner'in Instagram'dan takipçilerine verdiği bazı yanıtlardan bahsetti.

Sosyal medya fenomenlerinin izinden giden Akşener o sorulardan bazılarına şu yanıtları verdi;

“Cilt bakımı yaptırıyorum.
Vazgeçilmez makyaj malzemem fondöten.
Kombinlerimi kendim seçiyorum.
Netflix izliyorum.
Tercihim kahve ama eşimin çayının lezzeti de ayrı.
Aşk acısına tavsiyem; yemek ve tatlı.
Sinirlendiğimde şarkı söylerim...”

O SORU NEYDİ?

Ancak Fırat yazısında ilginç bir detay da paylaştı. İYİ Parti lideri kendisine yöneltilen bir soru karşısında kahkahalar atmaya başladı. Peki o soru neydi?

Hande Fırat, Akşener'e, kendisini güldüren sorunun ne olduğunu öğrenmek için ulaştığını belirtti.

Ancak Akşener o sorunun ne olduğunu açıklamaktan ısrarla kaçındı. Fırat, İYİ Parti liderinden aldığı cevabı şöyle aktardı;

"Her soruya yanıt verdi dedim ama biri hariç... O anlar Instagram’da var. Ne yazılmışsa sorunun üstü kapalı. Meral Akşener soruyu okuyunca kahkahalara boğuluyor ve yanıtsız bırakıyor. Merak ettim, sorunun peşine düştüm. Akşener’den gelen mesaj şu oldu: “Bir tek ben gördüm, öyle de kalacak...” Ben yine de Akşener’i kahkahalara boğan soruyu merak ediyorum."

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? Bingöl'de kene yapışan kişi hayatını kaybetti Ben Londra'da tatil yapayım, siz 1 Mayıs'ta Taksim'de eylem yapın...
Sonraki Haber