Akın Akınözü rol arkadaşı Ebru Şahin'e acımadı

Hercai dizisi final yapınca Akın Akınözü ile Ebru Şahin arasındaki dostlukta tek kalemde bitti. 69. bölümde final yapan Hercai dizisinin başrol oyuncularından Akın Akınözü sosyal medya hesabında şok bir hamlenin altına imzasını atarak güzel oyuncu Ebru Şahin’i takibi bırakarak sildiği gözlemlendi.

Hercai dizisi Pazar akşamında 69. bölümle final yaparak sevenlerine veda etti. Başrol oyuncusu Akın Akınözü ise beklenmedik bir hamlede bulunarak hayranlarını oldukça şaşırttı. İlk bölümden bu yana aralarında aşk dedikoduları bile geçen Ebru Şahin ile Akın Akınözü arasında yaşanan bu olay Hercai dizisinin finalini gölgede bıraktı.

Akın Akınözü, Hercai dizisinin final yapmasının hemen akabinde sosyal medya hesabı Instagram hesabından Ebru Şahin’i takipten çıkardı ve onu tek kalemde sildi. Ünlü oyuncular peş peşe yaptıkları bu hamle sonrasında birbirlerine "Dostluk mazide kaldı" dedirtti.

AKIN AKINÖZÜ TEK KALEMDE SİLDİ!

Kulislerden gelen son iddialarda Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün arasının açık olduğu konuşulurken hayranları da ikilinin birbirlerini silmesi sonrasında büyük bir üzüntü yaşadı.

HERCAİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Reyyan ve Miran, Yaren'in yarattığı kaos yüzünden dağılan aileyi toparlamaya çalışır. Hazar'ın emaneti olan torunlarını korumak için uzaklara giden Azize, hiç ummadığı birisini karşısında bulur. Reyyan, Umut Vakfı'nda yeni bir projeye başlar. Yeni proje, Reyyan ve Miran için sürprizlerle dolu bir yolculuğun başlangıcı olurken ikilinin hayatında yeni bir kapı aralanır.

Altınay Savunma Teknolojileri 8 Mayıs'ta talep toplayacak Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu
Sonraki Haber