Akıllı telefonlara koronavirüs maske emojileri!

Bugünden itibaren akıllı cep telefonlarımızda yeni emojiler hayatımızı renklendirecek. Bu defaki yeni emojilerin tek farkı ise günümüzde yaşadığımız olayları baz alması olacak. Bunlar arasında ise koronavirüs salgını nedeniyle kullandığımız maskelere ithafen maskeli emojiler olacak. Yeni emojiler ve anlamları nelerden oluşuyor?

Hayatımızın ayrılmak parçalarından biri haline gelen emojiler, kelimelerin yetersiz kaldığı anlarda kendimizi karşı tarafa ifade etmeye yarar. İşte duygularımızı sözlerin bittiği anda karşı tarafa daha eğlenceli bir şekilde aktarabileceğimiz yepyeni emojiler…

Her gün telefonlarımızda kullandığımız emojilere bugünden itibaren yenileri ekleniyor. 2020 model yeni emojiler kademeli olarak sunulmaya başlanmasıyla ve oldukça yoğun bir ilgi de göreceğe benziyor. Bugünden itibaren telefonlarınızda hangi yeni emojileri kullanacaksınız?

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!