Akıllara Ümit Özdağ'ın o sözleri geldi: "6'lı masa dönerse FETÖ de döner. Kılıçdaroğlu kazanırsa Türkiye'de iç savaş çıkar"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı ve oy istedi. Bu gelişmenin ardından ise Özdağ'ın "Kılıçdaroğlu kazanırsa Türkiye'de iç savaş çıkar" gibi söylemleri akıllara geldi.

28 Mayıs'ta Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için tekrar sandık başına gidiyor. Geçtiğimiz günlerde ilk turda yüzde 5,17 oy oranıyla çıkan Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklamıştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise bugün Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiklerini duyurdu. Özdağ'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini açıklamasının ardndan akıllara Özdağ'ın daha önce söylediği sözler geldi.

"KILIÇDAROĞLU KAZANIRSA TÜRKİYE'DE İÇ SAVAŞ ÇIKAR"

Ümit Özdağ, 9 Eylül 2022'de Kılıçdaroğlu'nun kazanması halinde Türkiye'de iç savaş çıkacağını söylemişti. İşte Özdağ'ın o sözleri:

 

"Yerel seçimlerde Güneydoğu Anadolu'da HDP büyük bir atılım yapar. Belediye başkanlıklarının büyük bir bölümünü ele geçirir. Örgütle HDP belediyeleri arasında etkileşim yoğunlaşır. Bunlara Kılıçdaroğlu dokunmaz. Bir süre sonra Suriyelilerin yoğun yaşadığı yerlerde karışıklıklar çıkar. O zaman bu belediyeler birleşir ve çıkan karışıklığa karşı uluslararası destek ve PKK desteği isterler ve Türkiye'de iç savaş çıkar."

"6'LI MASA GELİRSE FETÖ DE GERİ DÖNER"

Yine Özdağ katıldığı bir TV programında söylediği 6'lı masanın kazanması halinde FETÖ'nün geri döneceği sözleri de gündem oldu. İşte o sözler:

 

"Şimdi AK Parti gider 6'lı masa dönerse FETÖ de geri döner. Benim İyi Parti'den ayrılmamın nedeni FETÖ'ye karşı gösterilen ılımlı tutum. DEVA'nın, Ahmet Davutoğlu'nun tutumu aynı."

Ankara'da aranan 1158 kişi yakalandı CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! Beşiktaş - Ankaragücü maçına Hollandalı hakem atandı
Sonraki Haber