Akdeniz foklarının 'aşk dansı!'

Dünya üzerinde 750, Türkiye'de ise 100 kadar Akdeniz fokunun yaşadığı bilinirken, bir dişi bir erkek Akdeniz fokunun aşk dansı Antalya'nın dünyaca ünlü falezlerinin altında yaşandı. Bu anlar, profesyonel dalgıçlar tarafından sualtı kameralarıyla görüntülendi.

Antalya'da, Sualtı Federasyonu İl Temsilcisi İsa Alemdar ve Erkun Tanyar'ın birlikte yaptığı falezler dalışı sırasında, bir çift Akdeniz fokunun 'aşk dansı' kamera görüntülerine yansıdı. Turistik amaçlı dalış yaptıkları sırada falezlerin hemen altında bulunan kovuktan çıkan iki Akdeniz fokunun birbirleri çevresinde dönerek kur yaptıklarını gördüğünü söyleyen Alemdar, o anlara şahitlik etmenin mutluluğunu anlatacak cümle olmadığını belirtti.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum