Akbank “Davet Et Kazan” kampanyasını paylaştı! Sadece Kod paylaşarak 1.500 TL kazandıracak!

Akbank Davet Et Kazan kampanyasını duyurdu. Sadece yakınını platforma davet eden 1.500 TL'ye kadar chip para kazanacak. Akbank'ın bu ayrıcalıklı teklifi ek bir şarta bağlı olmadan 1.500 TL'ye kadar chip para kazandırıyor.

Akbank'ın hem üye olana hem de üye olmasını sağlayana tanıdığı çift yönlü kazandıran kampanyası duyuruldu. Özel bir davet davet kodu ile Akbank'lı olan her yakını için Akbank müşterisi toplamda 1.500 TL için para kazanacak. Üstelik davet kodu ile yakını aracılığı ile bankaya gelen her kişi 250 TL'ye kadar chip para kazanabiliyor.

Akbank Davet Et Kazan kampanyasının şartlarını genişletti. Hem davet eden hem davet edilen chip para kazanabilecek. Davet kodu mobil uygulama üzerinden erişilebilir. Oluşturulan davet kodu paylaşıldığında her yakını için 150 TL toplamda 1.500 TL chip para kazanılabilecek.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Akbank Davet Kodu ile yakınlarını bankaya davet edenler ilk seferde yapacakları Axess ve Wings kart harcamasına 150 TL, Üniversiteli Akbank'lı olan müşteriler 100 TL toplamda 250 TL chip para kazanabiliyor.

1.500 CHİP PARA KAZANDIRAN KAMPANYAYA NASIL BAŞVURULUR?

Akbank'ın Davet Et Kazan kampanyası özel bir kod ile ancak aktif hale getirilebiliyor. 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan bu uygulama sadece Akbank müşterisi olup yakınını davet edenler için geçerlidir. Akbank Mobil uygulama üzerinden gönderilen davet kodu ile ilk kez Akbank'lı olacak kişiler için bu fırsat sunuluyor.

 Kampanya dönemi devam ederken kazanılan chip paralar Akbank'a kart ya da Axess Wings kredi kartına yükleniyor. Kampanyaya katılan kişilerin kazandıkları chip paralar kaybolmuyor. İstenen herhangi bir anda kullanılabiliyor. Akbank personeli olmayan müşteriler sadece faydalanabilir.

KODLARIN SON KULLANIM SÜRESİ

Akbank'ın sunduğu bu benzersiz teklif 18-70 yaş arasındaki kişiler için geçerlidir. Davet edilen kişilerin de bu yaş sınırlaması içerisine dahil olması gerekir. Akbank Mobil üzerinden “Müşteri olma” adımını tamamlayanlar kurye sürecini tamamladıklarında chip para yüklemesini “Davet Kodu” alanına gelerek paylaşıp değerlendirebilir. Paylaşılan her kodun kullanım süresi 30 Haziran 2023'e kadar geçerliliğini koruyacaktır.

Meteorolojiden Ankara için kuvvetli yağış uyarısı! İstanbul için yağmur ve fırtına uyarısı! Meteorolojiden 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Sonraki Haber