AK Partili Demiröz, Türkiye'deki il sayısının 100'e çıkacağını açıkladı. İşte il olmaya aday ilçeler ve nüfusları!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz Bitlis'in Ahlat ilçesinde konuştu. Demiröz, Türkiye'deki il sayısının 81'den 100'e çıkarılacağını açıkladı. Hangi ilçelerin il olacağı henüz belli değil iken bir çok ilçede il olma heyecanı yaşanıyor. İşte il olmaya aday ilçeler ve nüfusları!

Polatlı, Kahta, Kozan, Midyat, Tatvan ve Türkiye’nin pek çok ilçesinde il olma heyecanı yaşanıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, hafta sonunda yaptığı açıklamada Türkiye’deki il sayısının 100’e çıkacağını açıkladı. Yıllardır il olma hayali kuran ilçelerde ise heyecan başladı. Peki, hangi ilçeler il olacak? İşte konuya ilişkin detaylar…

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!