AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba kimdir? Belgin İba kaç yaşında, nereli? Belgin İba daha önceki görevi nedir?

Ak Parti Edirne Belediye Başkanı adayı belli oldu. 31 Mart yerel seçimlerinde Edirne'den aday olan Belgin İba kimdir, kaç yaşında? İşte Edirne Ak Parti Belediye Başkan adayı Belgin İba hakkında tüm bilgiler...

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba kimdir? 31 Mart 2024 yerel seçimlerde Ak Parti'yi Edirne'de temsil edecek isim Belgin İba kaç yaşında, nereli? İşte Belgin İba hakkında tüm detaylar...

BELGİN İBA KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Belgin İba 1975 Edirne doğumludur. Belgin İba, Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik bölümü mezunudur. Edirne'de pek çok iştirake ve istihdama imza attı. 2009 - 2014 yılları arasında AK Parti Belediye Meclis üyeliği görevini gerçekleştiren Belgin İba şimdilerde AKP Edirne İlk Başkanı'dır. Belgin İba evli ve 2 çocuk annesidir.

Borsa günü yükselişle tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler... 'Kripto yasası' TBMM'de! İşte detaylar... Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme: Bir emniyet müdürü serbest!
Sonraki Haber