Aile Şerefi'nin kötü çocuğu Oktay'ın son hali ortaya çıktı! İşte Yeşilçam yıldızı Eriş Akman'ın şimdiki hali

Kendisine ilk ödülünü de kazandıran Aile Şerefi filminde canlandırdığı 'Kötü Çocuk Oktay' karakteriyle hafızalara kazınan 74 yaşındaki Yeşilçam oyuncusu Eriş Akman'ın son hali ortaya çıktı. Yıllar içindeki değişimiyle gündem olan Eriş Akman'ın şimdiki halini görenler tanımakta güçlük çekti. Yaşamını kızıyla birlikte İngiltere'de sürdüren Eriş Akman'ın son görüntüsü sosyal medyada dolaşıma girdi.

'Kötü Çocuk Oktay' karakteriyle hafızalarda yer edinen senarist, yapımcı ve oyuncu Eriş Akman'ın son görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Şimdilerde gözlerden uzakta bir yaşam süren Akman için 'yıllar onu çok değiştirmiş' yorumları yapıldı.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi