Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisi nereden esinlenildi? Aile dizisi oyuncuları kimler?

Show'un sevilen yeni dizisi merak konusu oldu. Bu çerçevede meraklı seyirciler Aile dizisini araştırmayı başladı. Peki Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisi nereden esinlenildi? Aile dizisi oyuncuları kimler? Aile dizisi nerede çekiliyor? İşte Aile dizisi hakkında araştırılıp duran o sorular...

İlk bölümü ile çok beğenilen Show TV'nin yeni dizisi aslında bir uyarlama çıktı. Bu çerçevede meraklı seyirciler Aile dizisini araştırmayı başladı. Peki Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisi nereden esinlenildi? Aile dizisi oyuncuları kimler? Aile dizisi nerede çekiliyor? İşte Aile dizisi hakkında araştırılıp duran o sorular...

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi önemli isimlerin başrolleri paylaştığı dizi izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Yapımı Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın yer aldığı Aile’nin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme almıştı. Peki Aile dizisinin konusu ne?

AİLE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Aile dizisi, varlıklı bir Türk ailesi Soykanlar’ın başına geçen Aslan karakterini, kendisiyle aynı  yarayı paylaşan bir psikolog olan Devin’le tanışması başına gelen olayları ele alıyor. Soykanlar'ın içinde değişen durumları, gelişen olayları ve aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alan dizinin çekimleri İzmir’in çeşitli ilçelerinde gerçekleşiyor.

AİLE DİZİSİ NEREDEN ESİNLENİLDİ?

Aile dizisi aslında Amerikan bir yapım olan ve italyan mafyalarını ele alan The Sopranos dizisinin Türk uyarlamasıdır. 1999-2007 yılları arasında arasında ekrana gelen The Sopranos, Sopranalar anlamına geliyor.

HBO yapımı The Sopranos, New Jersey'de bir Amerikan-İtalyan mafya ailesi patronu olan Tony Soprano'nun iş ve mafya hayatının arasındaki sıkışmayı konu alıyor. Ayrıca dizi aynı zamanda Soprano ailesi ve yakınlarınında hayatlarını anlatıyor.

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

-Kıvanç Tatlıtuğ - Aslan Soykan

Serenay Sarıkaya - Devin Akın

Nejat İşler - Cihan Soykan

Canan Ergüder - Leyla Soykan Sayıcı

Nur Sürer - Hülya Soykan

Levent Ülgen - İbrahim Soykan

İpek Tenolcay - Neşe Akın

Ushan Çakır - Ati

Emel Göksu - Seher Soykan

Esma Yeşim Gül - Ezgi

Mert Denizmen - Tolga Sayıcı

Yüsra Geyik - Yağmur Akın

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Mesut Özil'den Arda Güler'e destek mesajı Diyarbakır'ı kazanan DEM Parti'den skandal karar!
Sonraki Haber