Aile dizisi ekrana veda etti! Final bölümünde neler yaşandı?

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisi dün akşam ekrana gelen 30. bölümüyle izleyicilere veda etti. Dizinin final bölümünde Cihan'ın ölümü herkesi hüzne boğdu. Cihan'ın ölümüyle kahrolan Aslan ve Devin öyle bir şey yaptı ki herkes duygulandı.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisi dün akşam ekrana gelen 30. bölümüyle izleyicilere veda etti. Anlaşma gereği 30. bölümde final yapan dizinin son bölümünün ardından ''AileVeda'' etiketi sosyal medyada gündem oldu. Peki, Aile dizisinin final bölümünde neler yaşandı? İşte Aile dizisinin finaline damga vuran sahneler...

Düğün çıkışı Aslan ile Cihan kestane alırken silahlı saldırgan silahı Aslan'a doğrulttu. Bunu gören Cihan, kendini Aslan'a siper etti.

Kurşunların önüne atlayan Cihan, silahla vuruldu ve hayatını kaybetti. Cihan'ın ölümüyle kahrolan Aslan, gözyaşlarına boğuldu.

Hamile olan Devin ise Aslan'a ''Cihan’ın adını, kalbini, ruhunu en güzel şekilde yaşatacağız'' dedi ve oğluna Cihan adını koydu. 

Soykan ailesi Urla'da Devin'in doğum günü partisinde bir araya geldi. Aslan'ın doğum günü sürprizi Devin'i mutluluktan göklere çıkardı. Devin ile Aslan'ın oğlu Cihan'da ''İyi ki doğdun anneciğim'' diyerek Devin'e sarıldı. Aile dizisinin final bölümünde yaşananlar izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

''MUHTEŞEM SON''

Sosyal medya kullanıcıları Aile dizisinin final bölümü için şu yorumları yaptı:

''Veda etmek istemiyorum.'', ''Kıvanç ve Serenayı daha fazla izlemek isterdim'', ''Muhteşem son..Tebrikler''

Yumurta, kırmızı ve beyaz etlerde şok fiyatlar! Konut satışları dibe vurdu! Son 3 yılın en düşük seviyesinde Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı!
Sonraki Haber