Ahmet Hakan'dan Gülşen yorumu: ''Bu işin cılkını çıkartmaya başladı mı ne?''

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda konser veren şarkıcı Gülşen'in iddialı sahne kostümü dikkat çekmiş ve sosyal medyayı ikiye bölmüştü. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Gülşen'in sahne kıyafetini kaleme aldı. Ahmet Hakan, ünlü popçunun eleştirilen sahne kostümü için "Bu işin cılkını çıkartmaya başladı mı ne, her seferinde daha fazla" yorumunda bulundu.

İstanbul Festivali’nde sahneye çıkan 46 yaşındaki popçu Gülşen sahne kıyafetiyle bir kez daha adından söz ettirdi. Konserde Gülşen, "Başka şeylerden utanalım, siz ne olduğunu biliyorsunuz. En masum yerlerimiz. Bırakın annelerimizin memesi açık kalsın" açıklamasında bulundu. Ünlü şarkıcının bu sözleri ve kıyafet tercihi sosyal medyada tepki çekti.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, şarkıcı Gülşen'in sahne kıyafetlerine ilişkin olarak, "Bu işin cılkını çıkartmaya başladı mı ne, her seferinde daha fazla" yorumunu yaptı.


AHMET HAKAN'DAN GÜLŞEN'E: ''BU İŞİ KARARINDA BIRAKIRSA DAHA İYİ OLACAK''

Konu ile ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Ahmet Hakan şu ifadeleri kullandı:

"Gülşen ve kıyafetleri konusu. İlk üç gün ben de destekledim. Fakat artık Gülşen, bu işin cılkını çıkartmaya başladı mı ne? Her seferinde daha fazla... Her seferinde daha fazla... Bu işi kararında bırakırsa... Hem kendisi hem de toplum açısından daha iyi olacak galiba."

 YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Fırtına uyarısı verildi! Okullar tatil edildi TL değerleniyor borsa yükseliyor
Sonraki Haber