Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü? Yeni Malatyaspor kalecisi kimdir?

Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’dan acı haber geldi. Teknik direktör Yılmaz Vural, yaşanan deprem felaketinde kalecileri Ahmet Eyüp Türkaslan hakkında acı haberi verdi.

Ahmet Eyüp Türkaslan son dakika durumu hakkında aramalar devam ederken teknik direktör Yılmaz Vural konu hakkında bir açıklamada bulundu.

Ahmet Eyüp Türkaslan Öldü Mü?

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, yaşanan depremde kalecileri Ahmet Eyüp Türkaslan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Ahmet Eyüp Türkaslan Kimdir?

11 Eylül 1994 tarihinde dünyaya gelen Ahmet Eyüp Türkaslan, profesyonel kariyerine 2013 yılında Polatlı Bugsaşspor kulübünde başladı. Daha sonra ise Osmanlıspor, Ümraniyespor ve Yeni Malatyaspor kulüplerinde oynadı.

Türkaslan'ın eşi enkaz altından çıkarılırken, 28 yaşındaki file bekçisi için de kurtarma çalışmaları devam ediyordu.

Acı haberi Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Maalesef Ahmet'imiz öldü. Şimdi cansız bedenini çıkardılar. Maalesef yaşamıyor" sözleriyle duyurdu.

Kızıl Goncalar'da geçekler bir bir ortaya çıkıyor! Dergahta yeni dönem Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl? Hemşire Selen Bilgin'in şüpheli ölümü: Doktor sevgili iddiası!
Sonraki Haber