“Galatasaray’ın attığı golde manipülasyon var! Sisteme her şeyi yanlış yüklemişler. Vinicius en az yarım metre ofsayt. Penaltı desen penaltı değil! Tam bir skandal”

Ünlü hakem yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maç sonrası gündeme bomba gibi düşecek sözler sarfetti. Ahmet Çakar, Galatasaray’ın kazandığı penaltının yanlış karar olduğunu söylerken, diğer golünün ise ofsayt olduğunu iddia etti.

AHMET ÇAKAR: “GALATASARAY’IN GOLLERİ HATALI KARAR! TAM BİR SKANDAL”

Süper Lig’in 27. hafta kapanış maçında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u ağırladı. Sarı kırmızılı takım sahadan 2-1’lik üstünlükle ayrıldı. Maç sonu ünlü hakem yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray’ın attığı gollerin hakem hatası olduğunu söyledi.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Emeklilerin temmuz zammında son gelişme!