“Fenerbahçe maçının hakemi evlere şenlik! Adana Demirspor’un net penaltısını ne hakem gördü ne de VAR! Attıkları gol öncesi verilen faul kararı da yanlıştı, hiçbir temas yok!”

Fenerbahçe’nin Adana Demirspor’u 4-2 mağlup ettiği maçın ardından eski hakem Ahmet Çakar, hem mücadeleyi hem de hakem Arda Kardeşler’in performansını değerlendirdi. Ahmet Çakar, Adana Demirspor’un net penaltısınını verilmediğini söyledi.

AHMET ÇAKAR: “ADANA DEMİRSPOR’UN PENALTISI VERİLMEDİ!”

Süper Lig’in 31. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Adana Demirspor’u 4-2 mağlup etti. 1-1 biten ilk yarının ardından kalecisi sakatlanan konuk ekip, yedek kalecisiyle devam etmek zorunda kaldı. Ne olduysa bundan sonra oldu. Kaleci Vedat’ın evlere şenlik hatalarıyla skor bir anda 3-1 oldu. Kalan bölümde gelen goller sonucu değil skoru değiştirdi ve Fenerbahçe sahadan 4-2’lik üstünlükle ayrıldı.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat!