“Katliam Galatasaray maçında devam etti! Karagümrük’ün penaltısını veremedi, Barış Alper Yılmaz’ın da kırmızı kartını es geçti! Torreira’nın pozisyonunda hiçbir şey yok…”

Galatasaray’ın Fatih Karagümrük’ü 1-0 yendiği maç sonrası eski hakem Ahmet Çakar pozisyonları değerlendirdi. Ahmet Çakar, Karagümrük’ün penaltısı ve Barış Alper Yılmaz’ın kırmızı kartının verilmediğini söyledi.

“GALATASARAY MAÇINDA KATLİAM VAR! PENALTI VE KIRMIZI KART VERİLMEDİ”

Süper Lig’in 17. hafta maçında Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük’ü ağırladı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazanırken, maç sonrası Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, hakem kararlarını değerlendirdi. Eski hakem olan Ahmet Çakar, maçta bir penaltının verilmediğini, Barış Alper Yılmaz’ın da atılması gerektiğini söyledi.

Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Sağanak yağış geliyor...